Etusivu

Vähä-Heikkilän Mäkitupalaisyhdistys ry.

Uudet kotisivumme nyt osoitteessa:

https://makitupalaiset.fi/

Näitä kotisivuja emme enää päivitä 10-05-2018 jälkeen

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Turun keskustasta noin 3 km:n päässä sijaitsevassa Vähä-Heikkilän kaupunginosassa toimii Turun ja koko Suomen vanhimpiin (per. 1909) kuuluva omakotiyhdistys Vähä-Heikkilän Mäkitupalaisyhdistys ry. Yhdistyksellä on oma toimitalo, MÄKITUPATALO (kuvissa) osoitteessa Valtaojantie 7, vain n. 100m bussi nr. 9:n pysäkiltä.

Yhdistyksen toiminta-alue (kartta) on laaja, aina Korppolaismäeltä Sepänkadulle ja Stålarminkadulta Kastarinkadulle. Jäsenistö koostuu hyvin kattavasti koko alueelta ja koko alueen jäsenyysprosentti on reilusti jo yli 50%. Jäsenyys kannattaa varmasti kaikille.

Vähä-Heikkilän Mäkitupalaisyhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä, valvoa heidän yleisiä ja paikallisia etujaan, edistää heidän asumiseensa liittyviä harrastuksia, tehdä kotiseututyötä ja huolehtia alueen viihtyvyydestä mm. kaavoitukseen ja liikenteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia sekä tekee tutustumiskäyntejä kiinnostaviin kohteisiin. Yhdistys on rakentavassa ja tiiviissä kanssakäymisessä kaupungin luottamus- ja virkamiesten kanssa sekä tekee tarvittaessa viranomaisille esityksiä ja anomuksia. Yhdistys pyrkii myös toimimaan hyvässä ja aktiivisessa yhteistyössä lähialueen muiden asukasyhdistysten kanssa.

Yhdistys on Turun Pientalojen Keskusjärjestö Ry:n (TPK) jäsen, joka valvoo jäsenyhdistystensä sekä niiden jäsenten yhteiskunnallisia, oikeudellisia ja yleisiä taloudellisia etuja.

Tutustu myös

oman asuinalueesi erittäin vaiherikkaaseen historiaan yhdistyksemme 100-vuotis juhlien yhteydessä julkaistun mielenkiintoisen ”VÄHÄ-HEIKKILÄN VUOSISATA” -kirjan avulla. Kirjaa saatavana rahastonhoitajalta 15,00€:n hintaan

Ajankohtaista

etusivu.txt · Viimeksi muutettu: 2018/05/16 13:33 / Markku Ahti
© Vähä-Heikkilän Mäkitupalaisyhdistys ry.