Ojarinteen omakotiyhdistys ry - Jäsenet
Edelliselle sivulle

Vihjeteksti tähän

Liity jäseneksi

Jäsenasioita hoitaa Anni Jaakkola ja häneen voit olla yhteydessä kun haluat liittyä jäseneksi. Annin tavoitat puhelimitse numerosta 050 361 2296 tai sähköpostitse osoitteesta anni.jaakkola(at)zeeland.fi

Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenet voivat ostaa sähköä normaalihintoja edullisemmin. TPK neuvottelee hinnat vuosittain ja tällä hetkellä voimassa oleva sopimus on Turku Energian kanssa. Sähkösopimukseen voi liittyä lähettämällä Turku Energialle kaavakkeen. Kaavakkeita saa yhdistyksen puheenjohtajalta.

Kevyt, helposti siirrettävä rakennusteline on lainattavissa yhdistyksen jäsenille. Telinettä on kätevä käyttää pienissä rakennus- ja remonttitöissä tai vaikkapa apuna omenapuiden tai pensasaidan leikkauksessa. Telineen varausta voi tiedustella puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 040 518 8992 (Magnus Ekman) tai 040 518 8991 (Jaana Grönberg). Telineen kuva ja mitat.

Yhdistyksellä on turvavaljaat, joita jäsenet voivat lainata maksutta. Varaus samasta numerosta kuin rakennusteline.

Talkkariapua saa Vähäheikkilän Mäkitupalaiset ry:ltä numerosta 041 369 0114 Hinta 9,50€/tunti. Myös TPK:lta voi kysyä talkkariapua numerosta 050 433 8996/Marianne Vilander.

Kun liityt jäseneksi, saat Ojarinteen omakotiyhdistyksen jäsenetujen lisäksi myös TPK:n (Turun Pientalojen Keskusjärjestö) sekä OKL:n (Suomen Omakotiliitto) jäsenedut.Edelliselle sivulle