Pitkämäen omakotiyhdistys ry


JÄSENETUTARJOUS YHDISTYKSEMME JÄSENILLE Puutarhuri Snellman on vuonna 2010 perustettu puutarha-alan yritys, joka tarjoaa kattavat puutarhanhoidon ja puutarhan ylläpidon palvelut koko Turun talousalueella, niin yksityisille, yrityksille, kuin taloyhtiöillekin.

Tarjoamme yhdistyksenne jäsenille puutarhanhoidon palvelut nyt -20% alennuksella jäsenetuna. Puutarhanhoidon palveluihin kuuluvat mm. puiden- ja pensaiden hoitoleikkaukset, nurmikoiden leikkaukset, rikkakasvien torjunta, kasvien talvisuojaukset, lannoitukset, kausikukkien tuonti ja hoito, puiden kaato, pihasuunnitelmat, viherrakentaminen ja istutussuunnitelmat, sekä istutusalueiden hoitotyöt.

Järjestämme myös luentoja haluamistanne aiheista esim. puutarhanhoidosta, omenapuiden leikkauksista, puutarhojen viimeisimmistä trendeistä ja perinnepuutarhoista. Näistä saatte erillisen tarjouksen, mikäli haluatte jäsenillenne luentotilaisuuden järjestää. Yritykseemme kuuluu myös Kukkakauppa Fridhem (Humalistonkatu 8, Turku), josta jäsenillänne on mahdollisuus saada -10% alennus kertaostoista.

Puutarhuri Snellman Oy / Kukkakauppa Fridhem

Mia Snellman toimitusjohtaja, pääpuutarhuri