Sivut on päivitetty 18.11.2020

Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry

ENERGIAWEBINAARI

Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry järjestää ilmaisen webinaarin
ke 2.12.2020 klo 17 - 18.40.

Webinaarin aihe on pientalojen lämmitysremontit ja energia-avustukset. Katso ohjelma, tutustu puhujiin ja ilmoittaudu osoitteessa https://webinar.turunpientalot.fi/Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry on Turun kaupungissa toimivien pienkiinteistö- ja omakotiyhdistysten alueellinen keskusjärjestö. Tällä hetkellä järjestöön kuluu 40 jäsenyhdistystä. Keskusjärjestö valvoo jäsenyhdistystensä ja niiden jäsenten yhteiskunnallisia, oikeudellisia ja yleisiä taloudellisia etuja. Toimimme myös omakotiväen etujärjestönä Turun kaupungissa ja autamme jäseniämme erilaisissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi järjestämme vapaa-ajan toimintaa muun muassa kotiseutu- ja kulttuurityön puitteissa.

TPK:n toiminnan keskeisimmät osa-alueet ovat vuodesta toiseen liikennesuunnittelun ja kaavoituksen seuranta. Tätä työtä voidaan nykyisin tehdä hyvin avoimessa ilmapiirissä, sillä pääosa luottamushenkilöistä ja kaupungin palveluksessa olevista tajuaa että yhteistyötä tarvitaan.

Suurissa hankkeissa joudutaan valitettavasti tekemään kuitenkin myös ikäviä päätöksiä. TPK:n tavoitteena on toimia siten, että kiistanalaiset ratkaisut aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa omakotiasukkaille. Tämä linja on mielestäni paras Turun kehityksen kannalta katsottuna.

Toimistomme sijaitsee Koulukadun ja Rauhankadun kulmauksessa osoitteessa Rauhankatu 16 B. Puhelinpäivystys on arkisin klo 10 - 12. numerossa (02) - 251 8881. Mikäli pientaloasumiseen, jäsenyyteen tai vaikkapa järjestömme kautta saatavaan edulliseen sähkösopimukseen liittyvät kysymykset askarruttavat, ota yhteyttä!


Seppo Lehtinen
puheenjohtaja
Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry  • Kotisivujen päivityksestä vastaa Carl Ehn. calle.ehn@gmail.com tai 040-5542032


tpk.txt · Viimeksi muutettu: 22.11.2020 15:48 / Carl Ehn

Sisältö © Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry