Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


tpk
Sivut on päivitetty 28.11.2023

Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry

Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry on Turun kaupungissa toimivien pienkiinteistö- ja omakotiyhdistysten alueellinen keskusjärjestö. Tällä hetkellä järjestöön kuluu 40 jäsenyhdistystä. Keskusjärjestö valvoo jäsenyhdistystensä ja niiden jäsenten yhteiskunnallisia, oikeudellisia ja yleisiä taloudellisia etuja. Toimimme myös omakotiväen etujärjestönä Turun kaupungissa ja autamme jäseniämme erilaisissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi järjestämme vapaa-ajan toimintaa muun muassa kotiseutu- ja kulttuurityön puitteissa.

TPK:n toiminnan keskeisimmät osa-alueet ovat vuodesta toiseen liikennesuunnittelun ja kaavoituksen seuranta. Tätä työtä voidaan nykyisin tehdä hyvin avoimessa ilmapiirissä, sillä pääosa luottamushenkilöistä ja kaupungin palveluksessa olevista tajuaa että yhteistyötä tarvitaan.

Suurissa hankkeissa joudutaan valitettavasti tekemään kuitenkin myös ikäviä päätöksiä. TPK:n tavoitteena on toimia siten, että kiistanalaiset ratkaisut aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa omakotiasukkaille. Tämä linja on mielestäni paras Turun kehityksen kannalta katsottuna.

Toimistomme sijaitsee Koulukadun ja Rauhankadun kulmauksessa osoitteessa Rauhankatu 16 B. Puhelinpäivystys on arkisin klo 10 - 12. numerossa (02) - 251 8881. Mikäli pientaloasumiseen, jäsenyyteen tai vaikkapa järjestömme kautta saatavaan sähkösopimukseen liittyvät kysymykset askarruttavat, ota yhteyttä!


Arja Iho
puheenjohtaja
Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry  • Kotisivujen päivityksestä vastaa Carl Ehn. calle.ehn@gmail.com tai 040-5542032


tpk.txt · Viimeksi muutettu: 2023/11/28 19:49 / carl

Sivutyökalut