AjankohtaistaTervehdys.

Suomen Omakotiliitto ja Omakotiliiton Varsinais-Suomen piiri ry kutsuvat yhdistyksenne jäseniä yleisöluentoon; UNELMATALO VAI HOMELOUKKU? MITEN HOITAA VANHAN TALON KAUPPA JA PYRKIÄ VÄLTTÄMÄÄN RIIDAT KAUPAN JÄLKEEN?

Tunnistatko ongelmatalon?

Millaisia hajuja rakenteista voi tulla ja milloin on syytä huolestua? Mikä on mummolan / vanhan talon haju? Miten hoitaa vanhan talon kauppa ja pyrkiä välttämään riidat kaupan jälkeen? Mitkä ovat myyjän ja ostajan vastuut, jos talosta löytyy kosteusvaurio tai jopa hometta?

Asiantuntijoina
Hannele Rämö, Asumisterveysliitto AsTe ry
Noora Virkki, Asianajotoimisto Virkki Oy

TURKU ENERGIA tarjoaa kahvit ennen tilaisuuden alkua klo 17.00 alkaen. Ilmoittaudu nettilomakkeella 18.3. mennessä tarjoilun vuoksi: www.omakotiliitto.fi/vs/home

Aika ja paikka; Pe 22.3. klo 17.30 Turku AMK:n auditorio, Lemminkäisenkatu 30, 20520 Turku

Muutoksenhakuvaatimus


Hulavesikiista on edennyt seuraavaan vaiheeseen.

Liite:muutoksenhakuvaatimus.pdf

Nimikkokasviesite

Sähkösopimuksen optiovuosi


Hei,

Olemme nyt viestimässä nykyisille TPKn sähkösopimusasiakkaille mahdollisuudesta tarttua optiovuoteen nykyisen 31.10.2019 päättyvän sopimuksen jälkeen. Tarkennan vielä näin sähköpostilla prosessia ja kokonaisuutta, jotta tilanne on selvä molemmille osapuolille.

Teemme tiedottamisen nykyasiakkaille siten, että:

Lähetämme 12.10. tekstiviestin niille jäsenille, joilla on sopimus vain yhdessä kohteessa. Tekstiviestiin voi vastata K ja sopimus uusitaan sen jälkeen meidän toimestamme.

Samaan aikaan lähetämme sähköpostin tai kirjeen niille asiakkaille, joilla on sopimus useammassa kohteessa. Sopimuksen saa helposti uusittua vastaamalla sähköpostiin tai lähettämällä meille postitse, maksutta takasin paperikirjeessä oleva lipukkeen.

Teemme myös tarjousverkkosivulle lyhyen yhteenvedon asiasta
https://www.turkuenergia.fi/kampanja/louna-tpk/

Tarjouksemme mukaan jäsenen on hyväksyttävä optiovuoden sopimus 31.10.2019 mennessä. Joustamme toki käsittelyssä jonkin verran eli marraskuun aikana teemme vielä päivityksiä, mikäli vastaukset kasaantuvat.

Kaikki em. hyväksymispäivään mennessä reagoineet jäsenet – myös uudet – saavat hyödyntää optiovuoden tarjouksen. Ne ketkä tulevat jäseneksi 1.11.2018 alkaen, saavat hyödyntää edullisen sähkösopimuksen 31.10.2019 asti, mutta eivät enää optiovuoden tarjousta. Tähän ajankohtaan mennessä teemme uuden 24kk sähkötarjouksen, mutta siitä keskustelemme luonnollisestikin vasta 2019 alkusyksystä.

Mikäli joku tämänhetkisistä jäsenasiakkaista ei hyväksy optiovuotta, hänen sopimuksensa jatkuu alla olevin ehdoin 31.10.2019 asti.

Terveisin, Anne-MariRekisteriseloste


Malli rekisteriseloste:

rekisteriseloste_tpk.n_yhdistysavain_pdf.pdf
SÄHKÖSOPIMUS

Tarjous jonka hallitus hyväksyi kokouksessa 14.9.2017:

Yleissähkö perusmaksu 1,50. 4,22 snt/kwh

Yösähkö: perusmaksu 2,00. pv. 4,61 snt/ kwh. yö 3,71 snt/kwh


Tarjous on voimassa 1.11.2017 - 31.10.2019 Asakkaalla on mahdollisuus jatkaa sopimusta samoin ehdoin 31.10.2020 saakka ( optio 12 kk )


Sähkösopimus.
http://www.turkuenergia.fi/louna-tpk/
Katso jäsenedut klikkaa tästä.


MYYDÄÄNHinta on 25€ Kysy Alpilta puh.0400 201 157


HYÖNTEISHOTELLI


HYÖNTEISHOTELLI

Miksi hyönteishotellia tarvitaan?

Kun pihat siistitään puhtaaksi lehdistä, kuivuneista kasvustoista ja risuista, hyönteisille jää vähemmän suoja- ja pesäpaikkoja. Hyönteishotelli tarjoaa kauniin ja siistin kodin hyönteisille.

Mihin hyönteishotellin voi sijoittaa?

Ripusta hyönteishotelli aurinkoiselle, tuulelta ja sateelta suojatulle paikalle 1-2 metrin korkeudelle kasvillisuudesta, vaikkapa seinälle tai parvekkeelle.

Milloin hyönteishotellia voi pitää ulkona?

Pidä hyönteishotelli ulkona ympäri vuoden! Hyönteiset käyttävät hotellia myös talvehtimispaikkana. Lämmin sisäilma herättää hyönteiset talviuniltaan.

Puuosat on suojattu mehiläisvahalla. Hyönteishotelli on tehty luonnonmateriaaleista, esimerkiksi

- puunkolot ovat isompien villimehiläisten suosittuja asuinpaikkoja.

- kävyt houkuttelevat leppäkerttuja, harsokorentoja ja kärpäshukkia.

- kuivat korret ja oljet vetävät puoleensa petopistiäisiä ja pienempiä villimehiläisiä.

Avara suojattu tila houkuttelee päiväperhosia talvehtimaan. Eri lokerot on tehty tarkoituksella syviksi, jotta linnut eivät syö hyönteisiä.

Hyönteishotellin elämä on mielenkiintoista ja opettavaa seurattavaa kaiken ikäisille!Jäsentiedot vuodelle 2019


Yhdistysten toimihenkilöt 2019 päivitettyjä lomakkeita kaipaillaan toimistolla.
Voit lähettää tiedot joko lomakkeella (alla) tai hakea lomake TPK.n toimistosta ja postittaa se TPK:n toimistoon. Katso yhteystiedot täältä.

kaavake.doc

* Sähköpostin voit lähettää osoitteeseen toimisto@turunpientalot.fi`

ajankohtaista.txt · Viimeksi muutettu: 05.03.2019 17:50 / Carl Ehn

Sisältö © Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry