Jäsenedut

Sähkösopimus


HUOM !
Katso Turku Energian sivuilta osoitteessa http://www.turkuenergia.fi/louna-tpk/
sieltä löytyy aina ajantasainen hinta sekä ohjeet jäsenistöllemme sähkösopimuksen saamiseksi.

Polttoöljyä

TPK:n jäsenenä saatte Teboilin päivän hinnasta ylimääräisen alennuksen kerrottuanne olevanne yhdistyksenne/TPK:n jäsen ja annettuanne puheenjohtajalta saamanne tilaustunnuksen.

Ensimmäisen tilauksen yhteydessä olisi hyvä, jos asiakas ilmoittaisi Teboilin tilauskeskukseen joko puhelimitse tai sähköpostitse olevansa omakotiyhdistyksen jäsen sekä kertoa, mihin omakotiyhdistykseen hän kuuluu.

Tuo omakotiyhdistyksen jäsenyys liitetään asiakkaan henkilökohtaiselle asiakasnumerolle, jolloin hänen kaikissa tulevissa tilauksissaan tullaan automaattisesti huomioimaan jäsenalennus lopullisessa litrahinnassa. Jäsenyyttä ei tarvitse siis ilmoittaa erikseen sen jälkeen, kun jäsenyys on kerran kirjattu asiakastietoihin. Myöskään verkkokaupassa ei tällöin tarvitse ilmoittaa jäsenyyttään erikseen: jäsenetuhinnan pääsette tarkistamaan tilauksen teon jälkeen Tilausten selaus- kohdasta, kunhan asiakastietoihin on lisätty jäsenyys.

Verkkokaupan puolella oleva kampanjakoodi-kenttä on yritysasiakkaiden käyttöön tarkoitettu eli lämmitysöljy-/yksityishenkilöasiakkaat voivat jättää kentän aina tyhjäksi.

Tänään 2.10.2018 kesälaatuisen polttoöljyn verollinen hinta Turkuun (20720) toimitettuna on 1.0343 Turun Pientalosäätiön jäsenyys huomioiden. Alennus on siis 1.5 senttiä päivän peruslitrahinnasta.

Autamme mielellämme, jos Teille herää lisäkysymyksiä asiaan tai yleisesti öljytoimituksiin liittyen.

Ystävällisin terveisin

Tilauskeskus

0800 183 300 Tilaukset

0800 183 301 Yritystilaukset

0800 183 20 Service på svenska

tilauskeskus@teboil.fi

jaesenedut.txt · Viimeksi muutettu: 15.10.2018 13:45 / Carl Ehn

Sisältö © Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry