TERVETULOA KOTISIVUILLEMME!


Yhdistyksemme toimialue ulottuu myös Varissuon ja Kaarinan Rientolan puolelle.

vaalakartta1.jpg

YHDISTYKSEN TARKOITUS

Vaalan Omakotiyhdistys ry:n tarkoituksena on valvoa omakotitalon ja rivitalokiinteistön omistajien etuja, kehittää pientalovaltaista asumismuotoa, parantaa asumisviihtyvyyttä, vaikuttaa elinympäristön laatuun sekä edistää luonnon, ympäristön ja kulttuuriarvojen suojelua.

JÄSENEDUT

Kesäretkemme hinnasta saavat jäsenet huomattavan alennuksen. 60-vuotisjuhlaan pääsivät vain jäsenet seuralaisineen (sekä kutsutut yhteistyökumppanit), ja jäsenhinta ei vastannut todellisia kuluja. ”Omakotitalkkarimme” on käytössäsi 7 €:n tuntihinnalla.

Yhdistyksemme jäsenenä pääset hyödyntämään myös Turun Pientalojen Keskusjärjestön, Varsinais-Suomen Piirin ja Suomen Omakotiliiton neuvottelemia jäsenetuja kuten Turku Energian sähkötarjousta. Sähköllä lämmittävä voi jäsenetumme avulla säästää vuodessa satoja euroja.

Jäseneksi voit liittyä tulemalla kevät- tai syyskokoukseen ja täyttämällä siellä jäsenkaavakkeen tai liittymällä näillä sivuilla. Voit myös ottaa yhteyttä johtokunnan jäseniin saadaksesi kaavakkeen. Yhdistyksemme jäsenmaksu vuonna 2018 on 20 €.